TA Mediteran

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Медитеран - Травел СервиС 

Назив на правно лице
Друштво за производство, трговија, туризам, и транспорт Медитеран-Агент ДОО
скратено име: МЕДИТЕРАН, заштитено име: MeDITeRAN - Complete Tourist ServiceS


Адреса: 
Република Северна Македонија
2000 Штип, ул. Ванчо Прке 121 / зграда Кубус, приземје
тел:+389/32/397-001, моб: 070/210-219
е-маил:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
веб стр: www.mediteran.mk / www.mediteran.us


Правен субјект  Друштво со ограничена одговорност - доо


Даночен број:  4029001121696  /  Матичен Број:  5554918


Историјат

Медитеран... име со долгогодишно искуство во туризмот…а воедно и една од најстарите агенции во Македонија...Основана е на 01 Ноември 1991год, чиj сопственик е господинот Ванчо Ефтимов.
Медитеран поседува лиценца (А) за вршење туристичка дејност, одобрена од Министерството за економија на Република Македонија како и полиса за Осигурување на одговорност од дејност на вредност до 100 000еур. Лоцирана е во атрактивниот центар на градот во сопствени простории на 70м2 со 6 вработени и обучени, високо образовани лица. 
Медитеран, туристичката агенција од 1998год е постојана членка на IATA- Меѓународна и единствена, светска асоциjација за авионски превоз со единствен регистарски код, директно поврзани со резервационен систем AMADEUS. Две лица од нашите вработени поседуваат сертификати за завршени IATA курсеви за резервација и издавање на авио билети. Медитеран е овластен застапник за продажба и издавање на билети на сите авио компании..
Медитеран е членка на АТАМ (Асоцијација на туристичките агенции на Македонија) и член на СКТМ (Стопанска комора за туризам на Македонија). 
Агенцијата во своето работење се занимава и со резервација на Хотелски услуги, Автобуски превоз во земјава и странство, располагаме со сопствени возила од најразличен вид и број на седишта. Полиси за Осигурување, изнајмување на возила, минибуси и автобуси и други туристички услуги како.. комплетен туристички сервис...

     

 Медитеран - Травел  /  Rent a Bus & Minibus

Почитувани клиенти,
Како дел од нашата понуда Ви го нудиме и нашиот возен парк (за сите ваши потреби) со најразличен вид на седишта и тоа: 60+1 / 55+1 / 21+1 / 8+1 /. Возилата и возачите ги поседуваат сите потребни лиценци и сертификати за превоз на патници во Внатрешен и Мегународен сообраќај. 
Информации за цени и резервации на 070/210-219 или на e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 


 Возен парк - MeDITeRAN
 
SETRA  S 516 HD/2
53+2+1 седишта
    2016 година / euro 6   распоред на седишта 

MAN Lion's Coach R08
   59+1+1 седишта
2005 година / euro 4
Комплетно опремен.. клима / wc / 2tv-dvd-cd-mp3/ фрижидер / комфорт


распоред на седишта

Mercedes Sprinter 519 CDI
VIP Class 2019 година / euro 6

21+1 анатомски седишта

  tv-dvd / 2 клими (напред и назад) USB на секое седиште / простор за багаж распоред на седишта

Mercedes Sprinter 516 CDI
2011 година / euro 5
21+1 анатомски кожени седишта
2 tv-dvd-cd-mp3 / 2 клими (напред и назад) USB на секое седиште / простор за багаж

  OPEL Vivaro 
8+1 седишта

2007 година / euro 4
AC-DVD-CD-MP3-comfort
 
 

следете не

twinter rss
Ул: Ванчо Прќе бб / 2000 Штип, Mакедонија
+389 32 397 001 | +389 70 210 219
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.