TA Mediteran

ski-uslugi-Borovec

SKI услуги Боровец

 Ценовник на SKI услуги Боровец  


Ski facilities возрасни 23 - 65 год Деца 7 - 14 год Млади 14 - 23 год и возрасни над 65 год
 3 дена 6 дена 3 дена 6 дена 3 дена  6 дена 
 Lift pass and storage of personal equipment 104€ 194€ 57€ 107€ 73 137
Snowboard facilities возрасни Деца 7 - 14 год    
3 дена  6 дена  3 дена 6 дена    
 Hire of ski and poles + lift pass 116€ 214€ 68€ 128€    
 Hire of ski equipment (ski,poles,boots)+lift pass 124€ 238€ 83€ 141€    
 Small Ski pack (incl. lift pass, 4 hours daily group ski tuition , lift pass, storage of personal ski equipment) 131€ 240€ 86€ 155€    
 Big Ski pack (incl. lift pass, ski equipment, 4 hours daily group tuition,  Ski Graduation Evening) 143€ 259€ 98€ 173€    
Snowboard facilities возрасни Деца 8 - 14 год    
 3 дена  6 дена  3 дена  6 дена    
 Snowboard rent + lift pass 116€ 214€ 68€ 128€    
 Snowboard equipment(board and boots)+lift pass 124€ 238€ 83€ 141€    
 Small Snowboard pack (incl. lift pass,  group snowboard tuition 2 hours daily, storage of personal snowboard)  120€ 228€ 79€ 148€    
 Big Snowboard pack (incl. lift pass, snowboard equipment, group snowboard tuition 2 hours daily, Board Graduation evening)  139€ 251€ 94€ 168€    
 Pre-booked Kindergarten for children 4-6,99 y.o; open daily 8:30-16:40 (incl. skies, boots, 2 hrs daily group tuition, lunch, games, sweets, tea; BOROKIDS entertainment     85€ 156€    
Pre-booked Nursery for children 2-3,99 y.o; open daily 8:30-16:40 (incl. lunch, games, sweets, tea, NO SKI)     83€ 153€    
Helmet hire - for children only      15 28    
 

Note  
- Prebooked Kindergarten includes: ski pack /skies, boots, 2 hrs daily group tuition/, lunch, games, sweets, tea; BOROKIDS entertainment for children 4-6.99 years of age; open daily 8:30-16:40.
- Prebooked Nursery includes: lunch, games, sweets, tea; for children 2-3.99 years of age; open daily 8:30-16:40.
REMARKS:
- Age groups: Lift passes: child 7-13.99 years; Youth 14-22.99 years; Adults: 23-64.99 years; Age 65+;
- Ski services: child 7-13.99 years; Adults 14+ years of age; Snowboard services: child 8 -13.99 years, Adults 14+ years of age; Prebooked Kindergarten: for children 4-6.99 years of age; Prebooked Nursery: for children 2-3.99 years of age;
- Graduation Evening for packs including tuition: not included for 3-day packs;
- Rates do not include rent of helmets. Child helmets can be prebooked via the rates above. Adult helmets can be rented on spot.
- The ski/snowboard services specified herein (lift pass, equipment and tuition) are not valid for night skiing.

- The ski/snowboard lessons start at 9:30-10:00, unless specified otherwise on spot by Borosport.

Prices, stated above are valid for pre -booked and prepaid abroad ski services   

За овој аранжман важат Општите услови на патување на Т.А. Медитеран и СКТМ. 


Број на Патници


ПОДАТОЦИ НА АРАНЖМАНОТ

ПОДАТОЦИ ЗА УПЛАТА
Вид на Плаќање
Плаќањето е исклучиво во денарска противредност по куповниот курс на деловната банка за откуп на девизи од девизниот пазар ( т.е. продажен курс према организаторот)
Банкови Сметки:
200 00 177 483 28 54 Стопанска Банка
Слободно посетете не во ТА Медитеран и веродостојно ќе ве услужиме.


ДОГОВОР НА ДОВЕРБА:

Општите услови на патувањето се составен дел од договорот.

Изјавувам дека сум запознат со програмата и со општите услови на патување и дека во целост ги прифаќам.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
Адреса: Ванчо Прќе ББ 2000 Штип / Телефон: +389 32 397 001 / Е-пошта: contact@mediteran.mk

Новости

следете не

twinter rss

Контакт

Ул: Ванчо Прќе бб / 2000 Штип, Mакедонија
+389 32 397 001 | +389 70 210 219
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Сервиси