TA Mediteran

SKIуслугиБанско

SKI услуги Банско

 Ценовник на SKI услуги Банско  


Ski опрема возрасни Деца 7 - 12 год
 3 дена 6 дена 9 дена 13 дена 3 дена 6 дена 9 дена 13 дена
 Hire of ski and poles 26€ 43€ 63€ 81 15€ 29€ 39€ 53
 Hire of snow  board 40€ 66€ 91€ 129        
 Hire of ski boots 17€ 32€ 40€ 53 13€ 20€ 31€ 39
 Hire of soft boots 35€ 49€ 77€ 97        
 Ski school group tuition /4 hours per day including a ski evening/ 55€ 98€ 142€ 189 38€ 66€ 86€ 123
 Ski school group tuition/2 hours per day/ 40€ 55€ 78€ 108        
 Snowboard school /3 days, 2 hours per day/ 67€              
 Lift pass + Hire of ski, poles and boots 123€ 212€ 311€ 401 77€ 129€ 188€ 247
 Lift pass + Hire of ski & poles 108€ 184€ 271€ 355 63€ 110€ 158€ 212
 Lift pass+ski school group tuition 4 hours/day + ski evening 126€ 236€ 344€ 454 81€ 144€ 195€ 270
 Lift-pass+ski school group tuition 2 hours/day + ski evening 121€ 197€ 294€ 381        
 Full ski-pack (incl. full ski-equipment, lift pass, 4 hours daily tuition + ski evening) 131€ 253€ 363€ 478 95€ 150€ 215€ 292
 Full snowboard pack (incl. hire of snowboard, soft boots,Snowboard school 3days/2h, ski-evening, lift pass) 186€ 277€ 377€ 496        
 Cross country pack /ski, poles and boots, 2 hours daily tuition/ - 86€ 120€ 155        
 Lift pass + Hire of snowboard and soft boots 155€ 256€ 369€ 496        
 Lift pass+ Hire of snowboard 122€ 207€ 305€ 398         
 Lift pass+ soft boots hire 120€ 189€ 286€ 369         
 Lift-pass + snowboard school group tuition 2 hours a day + ski evening 150€ 208€ 278€ 343         
 

Note              
Snowboard services provided only to clients aged 12 and over.            
Ski school provided to children aged 7 and over.              
Snowboard school starts to expire from the first day of ski pass validity if booked in a package.        
13 days packs are inclusive of 12 days ski and snowboard tuition            
MOUNTAIN INSURANCE is included for each  lift pass purchased within the above packages.        
               
SPECIAL OFFER:              
Senior citizens - 20% discount of all prepaid ski services - valid for guests 65+          
               
N.B.               
Prices, stated above are valid for pre -booked and prepaid abroad   ski services   and will be valid  only if   ALL SKI SERVICES  required,
are rendered through BALKAN HOLIDAYS SERVICES. In case of violence, clients will be charged on spot, according to the local price-list.
   
               

За овој аранжман важат Општите услови на патување на Т.А. Медитеран и СКТМ. 


Број на Патници


ПОДАТОЦИ НА АРАНЖМАНОТ

ПОДАТОЦИ ЗА УПЛАТА
Вид на Плаќање
Плаќањето е исклучиво во денарска противредност по куповниот курс на деловната банка за откуп на девизи од девизниот пазар ( т.е. продажен курс према организаторот)
Банкови Сметки:
200 00 177 483 28 54 Стопанска Банка
Слободно посетете не во ТА Медитеран и веродостојно ќе ве услужиме.


ДОГОВОР НА ДОВЕРБА:

Општите услови на патувањето се составен дел од договорот.

Изјавувам дека сум запознат со програмата и со општите услови на патување и дека во целост ги прифаќам.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
Адреса: Ванчо Прќе ББ 2000 Штип / Телефон: +389 32 397 001 / Е-пошта: contact@mediteran.mk

Новости

следете не

twinter rss

Контакт

Ул: Ванчо Прќе бб / 2000 Штип, Mакедонија
+389 32 397 001 | +389 70 210 219
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Сервиси