TA Mediteran

Шопинг Софија

Шопинг Софија / еднодневна


Шопинг во СОФИЈА
.
(недела) 25 Февруари 2018


 посета на: Ring Mall | IKEA | Paradise Mall | METRO 


Програм на патување:

Поаѓање од Штип во 05:00 часот пред Стадионот. Попатно земање на патници од Кочани. Излез на граничен премин Делчево. Пристигнување во Софија околу 10 часот. Посета на НАЈновите и НАЈголеми шопинг центри: Paradise Centar / Sofia Ring Mall / IKEA . Слободно време за кафе/ручек или шопинг од огромен избор на бутици од познати светски марки. На враќање попатна посета на МЕТРО во Благоевград со кратка пауза за кафе. Пристигнување во вечерните часови.
 


Цена на аранжманот:  799мкдВо цената на аранжманот е вклучено:

  • - Превоз на наведената релација  со организирани посети со високотуристички Автобус или Минибус;


Во цената на аранжманот не е вклучено:

  • - Патничко осигурување - 100мкд;

 

        
     


За овој аранжман важат Општите услови на патување на Т.А. МеДИТеРАН и СКТМ


За реализација на аранжманот, потребно е минимум 20 патници


Број на Патници


ПОДАТОЦИ НА АРАНЖМАНОТ

ПОДАТОЦИ ЗА УПЛАТА
Вид на Плаќање
Плаќањето е исклучиво во денарска противредност по куповниот курс на деловната банка за откуп на девизи од девизниот пазар ( т.е. продажен курс према организаторот)
Банкови Сметки:
200 00 177 483 28 54 Стопанска Банка
Слободно посетете не во ТА Медитеран и веродостојно ќе ве услужиме.


ДОГОВОР НА ДОВЕРБА:

Општите услови на патувањето се составен дел од договорот.

Изјавувам дека сум запознат со програмата и со општите услови на патување и дека во целост ги прифаќам.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
Адреса: Ванчо Прќе ББ 2000 Штип / Телефон: +389 32 397 001 / Е-пошта: contact@mediteran.mk

Новости

следете не

twinter rss

Контакт

Ул: Ванчо Прќе бб / 2000 Штип, Mакедонија
+389 32 397 001 | +389 70 210 219
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Сервиси