TA Mediteran

ПРЕВОЗ ЗИМА 2018

ЗИМА 2018 / ПРЕВОЗ БАНСКО

З И М А   2 0 1 8


Можност за престој од 2 / 4 / 5 / 6 / 7 ноќевања

 Термини

Јануари 2018

Февруари 2018
06.01-08.01 08.01-12.01 12.01-14.01 08.01-14.01
14.01-19.01

19.01-21.01

14.01-21.01 21.01-26.01
26.01-28.01 21.01-28.01 28.01-02.02 02.02-04.02 28.01-04.02 04.02-09.02 09.02-11.02 04.02-11.02 11.02-16.02 16.02-18.02 11.02-18.02
Бр. на ноќевања 2 4 2 6 5 2 7 5 2 7 5 2 7 5 2 5 2 7
Цена на превозот:

35€ возрасни / 30€ деца (2-12) - повратна     |     25€ возрасни / 20€ деца (2-12) - еден правец

Време на поаѓања од Македонија:
05:15 Куманово  |  06:00 Скопје  |  06:40 Велес  |  07:30 Штип  |  08:00 Кочани
Поаѓање од Банско:
14:00 по МК време / 15:00 по БГ време (пред хотел)

Напомена:  

- За реализација на превозот потребен е мининум од 10 патници.
- За уплата задолжително во денари 1€ - 62мкд.   
- Задолжително патничко-здравствено осигурување - 150мкд.
- Валидност на пасошот - минимум 3 месеци од денот на враќање.


Возен парк погледнете овде


За овој аранжман важат Општите услови на патување на МЕДИТЕРАН и СКТМ.

Новости

следете не

twinter rss

Контакт

Ул: Ванчо Прќе бб / 2000 Штип, Mакедонија
+389 32 397 001 | +389 70 210 219
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Сервиси