TA Mediteran

Сопствен Закуп

 EARLY BOOKING 
20% попуст за целосна уплата до 01.02.2019
15% попуст за целосна уплата до 01.03.2019
  7% попуст за целосна уплата до 01.05.2019

преземи во word

преземи слики


ИНФО за слободни капацитети - ХАЛКИДИКИ | 14.09-21.09 / 21.09-28.09

ХАЛКИДИКИ - II крак | 14.09 - 7 ноќевања

  НИКИТИ
  - Хотел "Koviou" 3* | 2 х TRPL /3+1/ - 200€ по лице / појадок и вечера
    2 деца до 12 години - БЕСПЛАТНО!!


ХАЛКИДИКИ - I и II крак | 21.09 - 7 ноќевања со превоз

  НЕА ФЛОГИТА
 
 - Вила "Vula" | APT /3+2/ - 60€ по лице со превоз (3-то, 4-то и 5-то лице доплата само за превоз)

  НЕА ПОТИДЕА
 
 - Вила "ISI Lux" | APT /2+1/ - 70€ по лице со превоз (3-то лице доплата само за превоз)

  КАЛИТЕА
  - Вила "Theano" | 1/3 Studio - 50€ по лице со превоз (3-то лице доплата само за превоз)
                              | Duplex APT /3+2/ - 40€ по лице со превоз (плаќаат мин. 4 лица, 5-то лице доплата само за превоз)
  - Вила "Elizabeth" | 1/4 Studio - 50€ по лице со превоз (3-то и 4-то лице доплата само за превоз)

  ХАНИОТИ
  - Вила "Maria" | 1/3 Studio - 75€ по лице со превоз (3-то лице доплата само за превоз)
                           | 2 х 1/3+1 Studio - 85€ по лице со превоз (3-то и 4-то лице доплата само за превоз)
  - Вила "Maria Lux" | APT /3+2/ - 95€ по лице со превоз (3-то, 4-то и 5-то лице доплата само за превоз)
  - Хотел "Calypso" 3* | 2 х DBL/TRPL - 70€ по лице / со појадок (без превоз)


  НЕОС МАРМАРАС
  - Вила "Parthenon" | 1/2 Studio - 55€ по лице со превоз
                                  | 1/3 Studio - 60€ по лице со превоз (3-то лице доплата само за превоз)
                                  | 2 х 1/3+1 Studio - 65€ по лице со превоз (3-то и 4-то лице доплата само за превоз)

  НИКИТИ
  - Хотел "Koviou" 3* | 2 х TRPL /3+1/ - 170€ по лице / појадок и вечера (без превоз)
    2 деца до 12 години - БЕСПЛАТНО!!


ИНФО за слободни капацитети - ПИЕРИА | 22.09-29.09

ПИЕРИА | 22.09 - 7 ноќевања со превоз

  ЛЕПТОКАРИЈА
  - Вила "Vangelis" | Duplex APT /3+2/ - 40€ по лице со превоз (плаќаат мин. 4 лица, 5-то лице доплата само за превоз)ПИЕРИА | приватно сместување
     

ХАЛКИДИКИ | приватно сместување

ХАЛКИДИКИ | хотелско сместување
   
превоз ГРЦИЈА - ЛЕТО 2019 | ХАЛКИДИКИ секоја сабота  /  ПИЕРИА секоја недела Патни Информации
 Град на поаѓање  Mесто на поаѓање   Време на поаѓање
 Куманово:  (бензинска Макпетрол / Автопат) 04:15h ХАЛКИДИКИ
 Скопје:  (паркинг пред VIP хотел) 05:00h  Скопје-Калитеа | 326km / Автопат (Е-75)
 Штип:  (паркинг пред нова пошта) 05:15h  Скопје-Полихроно | 337km / Автопат (Е-75)
 Велес:  (бензинска Макоил, мотел Македонија)  05:45h  Скопје-Ханиоти | 341km / Автопат (Е-75)
 Прилеп:  (бензинска Лукоил) 05:15h  Скопје-Пефкохори | 345km / Автопат (Е-75)
 Неготино:  (бензинска Макпетрол) 06:10h  Трошоци во еден правец:
 Патaрини во Македонија (180ден)
 Патарини во Грција (1.80€)
 Струмица:  (бензинска Макпетрол / кружен тек) 06:00h
 Г.П. Богородица:  (бензинска Oкта / Богородица) 07:00h
 Поаѓање од ХАЛКИДИКИ:       Пефкохори 14:00 МК време / 15:00 ГР време ПИЕРИА
 Ханиоти 14:10 МК време / 15:10 ГР време  Скопје-Паралија | 275km / Автопат Е-75)
 Полихроно  14:20 МК време / 15:20 ГР време  Скопје-Олимпик бич | 279km / Автопат (Е-75)
 Калитеа  14:30 МК време / 15:30 ГР време  Скопје-Лептокарија | 300km / Автопат (Е-75)
 Поаѓање од ПИЕРИА:      Неи Пори 15:00 МК време / 16:00 ГР време  Скопје-Неи Пори | 310km / Автопат (Е-75)
 Лептокарија 15:15 МК време / 16:15 ГР време Трошоци во еден правец:
Патaрини во Македонија (180ден)
Патарини во Грција (5.20€) / (7.10€)
 Олимпик бич 16:00 МК време / 17:00 ГР време
 Паралија 16:15 МК време / 17:15 ГР време

Новости

следете не

twinter rss

Контакт

Ул: Ванчо Прќе бб / 2000 Штип, Mакедонија
+389 32 397 001 | +389 70 210 219
e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Сервиси